Wysłany: Nie Kwi 03, 2005 9:41 pm Dwa napisy Długie Pobrzeże
jeden z tych napisów pojawił się w kolekcji Mikołaja. Solole Oko nie jest jednak tak sokole albo ja jestem tylko sową za dnia i nie dostrzegłem i nie doceniłem... Znalazłem bowiem obok tego napisu, po drugiej stronie drzwi, przy których widnieje, drugą wizytówkę (bo są to chyba wizytówki - na jednej widnieje napis Inh: Charlotte Meck. , ta jest umieszczona w Galerii, a na drugiej napis dla mnie nieczytelny, jest tam polskie nazwisko, kończące się na -owski)
Nie prześcigajmy się kto był pierwszy.... Ja wytropiłem ten napis wchodząc niegdyś do byłego Saxon'a, ulubionego miejsca spotkań w liceum. I był to rok 1998 ;D
Zimowit, poluj dalej!! tak trzymać
_________________ als laeg' zauberhaft versteint drunten eine Maerchenwelt...
Dokładnie polować, polować. Dla pewności można zawsze przejżeć Mikołaja bądź moje zasoby. Ja wiele razy uważałem się za odkrywcę Potem się dowiadywałem że Mikołąj nie ma czasu po prostu zbiorów na stronie uzupełnić. Mimo wszystko chyba co nie co odkryłem
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Znów się zebrało nieco materiału na kolejną aktualizację. Zawsze się z tym ociągam, bo myślę, że nie ma co aktualizować, tylko trzeba je od nowa poukładać dzielnicami. A to ogrooomna robota by była.
Nie wiem czy to w wyniku gęstej mgły jaka ostatnia okryła Gdańsk, ale teraz widać tam więcej.
Nad drzwiami oraz nad oknem po lewej widoczne są cyfry 26.
Pobrzeze1.JPG
Plik ściągnięto 18159 raz(y) 76,57 KB
Pobrzeze2.JPG
Plik ściągnięto 18159 raz(y) 75,29 KB
mgla.JPG
Plik ściągnięto 18159 raz(y) 77,87 KB
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum