Wysłany: Pią Maj 14, 2004 5:05 pm Odgruzowywanie Gdańska
Przypomniało mi się, że mam takie jedno zdjęcie. Mój ojciec jak i inni, codziennie po pracy szedł i pomagał w odgruzowywaniu miasta. P Zastanawiałam się nie raz gdzie to zdjecie było zrobione. Może ktoś z Was pozna? Myślę, że to może być rok 46, 47?
A to jest rejon Długich Ogrodów. Po prawej stronie widoczne są ruiny kościoła św. Barbary. Po lewej zaś widzimy budynek szkoły przy ul. św. Barbary. Lucy, masz więcej takich zdjęć?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Marcinie, wlasnie nie mam. Dzisiaj przeglądałam stare zdjęcia i mam ich mnóstwo ale to przeważnie z wnętrz, z mieszkania. Część zdjęć zabrał brat, część ja zabrałam. Myślę, że e zdjęcie tu przedstawione ktoś zrobił bo na pewno ojciec nie miał w tym czasie aparatu. Później sobie kupił i robił mnóstwo zdjęć rodzinie i znajomym. Jeszcze poszukam, może coś ciekawego znajdę:)))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum