Uprasza się szanownych Forumowiczów, aby wykorzystując prywatne zbiory wzbogacili naszą galerię avatarów swymi eksponatami.
Nadając im nazwę proszę w pierwszej kolejności wpisać swą godność.
Polecam Panstwa uwadze możliwość oceniania prezentowanych dzieł - wybierzmy najurodziwszy z avatarów!
Możecie Państwo również sprawdzić swą pamięć odgadując posiadaczy zagadkowych avatarów.
Jest i to nawet dwa takie same.
Jedyna rzecz jakiej nie potrafię zmienić to konieczność zatwierdzenia przez admina/moderatora nowych obrazków. Ale nasi ludzie już nad tym pracują.
ponieważ ostatnio wpadam i wypadam, to nie doczytałam może czy jest jakieś oósobne miejsce na te avatary?czy też tradycyjnie - przy imieniu?
bo jeśli tak to ja od dzisiaj mam nowego...ślicznego
Mam prośbę to wszystkich, którzy zmieniają sobie avatary i do wszystkich nieznanych z imienia i nazwiska bohaterów, którzy zmieniają avatary innym - proszę pozostawiać egzemplarz obowiązkowy w galerii avatarów!
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum