Dobre wieści. Myślałem, że już nigdy nie dokończą tego budynku. Co do książek można by je wystrzeliwać z łuku. Ewntualnie podjoł bym się takiej operacji. Pod Troją nioe takie rzeczy się robiło.
"Dobre wieści"? Hmmm... To ja spieszę z łyżką dziegciu... Biblioteka Gdańska PAN będzie zamknięta od 16 maja. Do kiedy? Wot, zagwozdka... Oficjalna wersja, którą przekazała mi sympatyczna (sic! ) pani z biblioteki mówi, że ponowne otwarcie będzie - uwaga - w listopadzie... Zastrzeżenie: zarówno owa pani, jak i inne znane mi źródła uważają, że jeżeli to nie będzie listopad, ale np. luty 2006 r., to też będzie to sukces...
Może zrobimy jakieś zakłady: kiedy otworzą ponownie Bibliotekę?
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin (II)
============================
Z dwóch kaczorów wybieram Donalda
"Dobre wieści"? Hmmm... To ja spieszę z łyżką dziegciu... Biblioteka Gdańska PAN będzie zamknięta od 16 maja. Do kiedy? Wot, zagwozdka... Oficjalna wersja, którą przekazała mi sympatyczna (sic! ) pani z biblioteki mówi, że ponowne otwarcie będzie - uwaga - w listopadzie... Zastrzeżenie: zarówno owa pani, jak i inne znane mi źródła uważają, że jeżeli to nie będzie listopad, ale np. luty 2006 r., to też będzie to sukces...
Może zrobimy jakieś zakłady: kiedy otworzą ponownie Bibliotekę?
Nawet nie wiesz jak mi pomogłeś przez zamieszczenie tej informacji! dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum