Moi drodzy!
Poniewaz w najnowszym numerze Jantarowych Szlaków (w tym, który dopiero sie ukaze, juz z data 2005) popelnie tekst o ciekawych stronach internetowych traktujacych o Miescie, Regionie, itd itp, upraszam czy tez zachecam Szanownych Autorów - Forumowiczów do przysylania na mojego emila materialów o Ich witrynkach.
Mam na mysli to, zebyscie napisali mi, co dobrego mam o nich napisac .
Moze jakies fotki
I prosze absolutnie nie kojarzyc mojego przedsiewziecia z podobnymi tego typu, widocznymi ostatnio w innych pismach
aaa!!!! to stąd się biorą artykuły! a jak ustawię Ci jakąś ładną rangę to napiszesz, że DG jest naaaprawdę świetna?
matko, ja to napisze bez zadnej rangi, DG jest w mojej skromnej opinii swietna, strona Wojtka jest swietna, Akademia, K-novak i pare innych - nie jest moim celem otrzymywanie holdów od kogokolwiek
skrobnij cos Mikolaju (jesli oczywiscie chcesz), i dorzuc fajne, dosc dobrej rozdzielczosci zdjecie "reprezentatywne"
a co chcialbys, by ukazalo sie w artykule? a moze wystarcza informacje ze strony glównej?
no i zdjecie reprezentatywne dla Akademii to na pewno by sie przydalo...
Jestem wzruszony, ze o mnie pamiętałaś
Tymczasem pochłania mnie walka z innym żywiołem, ale obiecuję gruntowną reformę e-wanogi. Fotek nowych mam już kilkaset, a i pomysły na nowy jej wygląd też jest - brak tylko "mocy sprawczej" :wink
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
z szerokim usmiechem
a o czym traktuje Twoja stronka? jesli chesz, moze to byc po prostu jedno ze zdjec dawnego miasta, na tyle ciekawe, by te piec, no powiedzmy, siedem osób czytajacych JS zechcialo Cie wirtualnie odwiedzic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum