Zgadza sie- popieram Mikołaja, to wreszcie JEST COŚ.Rzeczywiście powstaje coś ładnego,skoro Gdańsk potrafi wybrać i sciagnać tutaj -akurat naj naj....Sam wybór twórczych osób świadczy o znakomitej wrecz orientacji...któregoś z organizatorów.
Tak...ENDO to jest to...;-)) pozazdroscić...pewnie ze w maju- czerwcu mozna podobny kulturalny spęd spoko zorg we Wrzeszczu....albo we wrzesniu ? z premierą "Dni Kumaka""
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
boros jak boros ale świetlicki będzie(,,się zlewał'') z ostrowskim za maszynami(ex-bexa lala-legendarna wrocławska formacja z lat 80-ych)
jak tylko skończę z makłowiczem(dzisiaj zarabiam robiąc debilne konkursiki w oszą wzgórze) wówczas na pewno sieu przenioseu s gdyni do stoczni na wmg
tam będzie s pewnością ciekawie
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Fajno Marcinu Boros jest ok-
o Świetlickim,Ostrowskim i Makłowiczu napisałem -bo to też znajomi.
Jak namówię Świetlickiego aby wypoczął u mnie a nie w hotelu to poproszę go
aby skrobną cosik miłego wiekopomnego do naszego forum-o którym zresztą mu opowiadawszy-ubolewał że nie ma takiej stronki w Krakau.
Do Marcina Ś w czasach bardziej młodzieńczych miałem bałwochwalczy stosunek, coś mi jeszcze pozostało i od czasu do czasu mówię świetlickim.
Ba, nawet poznałem go kiedyś osobiście na biesiadzie poetyckiej w Rezeszowie (co za czasy ) ale był w nastroju... no wszyscy wiedzą w jakim nastroju mógł być
Hello witam -bo mi paulus powiedział-mądre towarzystwo trójmiejskie-
dzisiaj literature odrzucam ale kraków i z gdańska polaków pozdrawiam
każdych polaków --hello -bo paulus mi każe-choc to niezwykly facet
nawet tu mnie przymusił----
marcin swietlicki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum