Niestet dwóch radnych pokazało kulturę powalającą z nóg (i to dosłownie, przynajmniej jednego).
<i>Głogowski mówi tymczasem, że ma co prawda wyrzuty sumienia, ale nie zamierza rezygnować z mandatu radnego. - Wypiłem za dużo, ale nie popełniłem przestępstwa - powiedział naszemu reporterowi przez telefon.</i>
Nie popełnił przestępstwa, za coś takiego to ja bym dał z miesiąc pręgierza!
Uwielbiam abstrakcyjny humor, ale to przekroczyło już wszystkie granice!
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Grzegorzu. To jest forum, a nie galeria zdjęć. Jeśli chcesz z nami porozmawiać, stosuj proszę metody bardziej werbalne. Tym bardziej, że pliki po 70KB w obu przypadkach o dość dyskusyjnym związku z tematem, wobec próśb Wielkiego Architekta o oszczędne używanie miejsca dyskowego Forum, to chyba nie to o co chodzi.
Skandal petersburski Radni, którzy byli w składzie delegacji, ujawniali co radny Głogowski krzyczał do pasażerów samolotu: "co się gapisz, ty sowiecki...". Skandal. Gdańscy radni skompromitowali Polskę Grzegorz Strzelczyk miał grzmieć do polskiego konsula generalnego i jego zastępczyni, że za pół roku jak PiS dojdzie do władzy... to ich zwolni.
Pręgierz to za mało!
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
A pewnie w nastepnych wyborach, zaloza nowa partie i gdanszczanie wybiora ich na swoich reprezentantow Moze by tak ich napietnowac na czolach rozgrzanym zelazem, jak to drzewiej bywalo ze zlodziejami? Wtedy trudniej byloby im prowadzic kampanie wyborcza.
albo zglosic własnych kandydatów.....z tym,ze prawde mówiac Pan Radny niewiele może.Zdecydowanie więcej skutecznie załatwia prasa i TV regionalna oraz portale...i wyniki ankiet lokalnych,ktore realizuja głownie stowarzyszenia ekologiczne.Swoja droga, ma byc jakies zwiedzanie Osrodka TV3,cos słyszeliście ?Warto pozerkac.
Bassa, ty jesteś dorosłą osobą, i dotąd nie zauważyłaś, kto zdobywa mandaty radnych? nie ci których zgłaszają jacyś tam sobie mieszkańcy, ale ci, których wystawiają partie - PO, SLD, PiS.
Co Ty! ogłosili by że są ofiarami postkomunistów/faszyzującej prawicy * i zbili by na tym jeszcze polityczny kapitał. Nic tak nie działa w Polsce jak bycie w opozycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum