Jako że drazni mnie ten temat bardzo, ciekaw jestem waszego zdania.
Posta wrzuciłem na forum gazety
LINK
Wszelkie sugestie mile widziane. A jako że mamy w naszym gronie (z tego co kojarzę) wtykę w GW, prosiłbym o podpromowanie tej akcji. Może nie w takim stylu jak ja proponuję, bo to jest tylko moja osobista wizja. Ale tych bandytów należy wyplenić!!!
Zatem im więcej komentarzy, tym lepiej
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Pomysł niezły.
Ale znając obowiązującą w narodzie polskim tolerancję dla drobnej przestępczości, wątpię czy jest szansa na uzyskanie poparcia od magistratu.
Dario ,,wywieszone'' twarze tych ,,panów''-to pogwałcenie prywatności.
Prawnik to każdy powie.
Ale pomysł ładny.Myślę jednak że idą nienajciekawsze czasy i
w ramach tzw.,,samoobrony'' trza będzie stworzyć naszą własną
Dawnogdańską bojówkę(nie mylić z Bówką).W odpowiedniej liczbie ,,chłopa''.
A nie jest to problematyczne.Przyjdą takie czasy że będziemy mogli polegać tylko na sobie ---Mimo że nie byłem jeszcze na żadnym wspólnym spotkaniu to i tak traktuję was jak (najbliższe słowo jakie mi przychodzi na myśl -powiedzmy --rodzinę).A rodzinę trzeba chronić.Wiadomo że trudno będzie nam się zebrać aby jeździć prewencyjnie i ostrzegać
bandziorów w mzk swą obecnością aby nie okradali i tak okradanych przez państwo staruszek ale gdyby się komuś z FORUM źle działo tak że jedynym rozwiązaniem byłaby manifestacja wspólnej siły To myślę że taka ,,bojówka'' mogłaby w niejednym pomóc. A tak zupełnie serio -nigdy nic nie wiadomo-może mój żartobliwie wyświetlony
pomysł będzie w przyszłości POTRZEBNY.Oby nie.
Dario ,,wywieszone'' twarze tych ,,panów''-to pogwałcenie prywatności.
Prawnik to każdy powie.
Ale pomysł ładny.Myślę jednak że idą nienajciekawsze czasy i
w ramach tzw.,,samoobrony'' trza będzie stworzyć naszą własną
Dawnogdańską bojówkę(nie mylić z Bówką).W odpowiedniej liczbie ,,chłopa''.
A nie jest to problematyczne.Przyjdą takie czasy że będziemy mogli polegać tylko na sobie ---Mimo że nie byłem jeszcze na żadnym wspólnym spotkaniu to i tak traktuję was jak (najbliższe słowo jakie mi przychodzi na myśl -powiedzmy --rodzinę).A rodzinę trzeba chronić.Wiadomo że trudno będzie nam się zebrać aby jeździć prewencyjnie i ostrzegać
bandziorów w mzk swą obecnością aby nie okradali i tak okradanych przez państwo staruszek ale gdyby się komuś z FORUM źle działo tak że jedynym rozwiązaniem byłaby manifestacja wspólnej siły To myślę że taka ,,bojówka'' mogłaby w niejednym pomóc. A tak zupełnie serio -nigdy nic nie wiadomo-może mój żartobliwie wyświetlony
pomysł będzie w przyszłości POTRZEBNY.Oby nie.
Oj jesteś w błędzie kolego. Jeśli śledzisz prasę to powinieneś zauważyć akcję Gazety Wyborczej, która chce wygonić bandytów ze stadionów i pokazała ich twarze. Jakoś nikt się nie burzy. Tym bardziej kieszonkowcy nie będą.
Nie ma sprawy, wiem gdzie się oni czają, możemy się na nich zaczaić w ekipie Jakby co poproszę jeszcze kilku stadionowych zawadiaków, to zrobią to za nas
Eh Darjo nie zrozumiałeś mej intencji-mnie chodziło jedynie o wyprojektowanie co zresztą uczyniłem mego przywiązania do ludzi z D.G.Nie było w żadnym calu mą intencją a tym bardziej atencją sprawiania Tobie jakiejkolwiek przykrości(a propos danke wielkie za fotki z maszyny co penetruje przy Stągiewnym).Tak sobie a muzom wypuściwszy jakąś tam wizję ale posiadającą integrujące zakusy.Się nie martw i sorry.A Ty Saboath co się czepiasz Gruena?
Ja, tak czytem dzisiaj posty i czytam i zastanawiam się, co jest grane. Strasznie dzisiaj ludzie zadziorni jacyś, nerwowi, jeden drugiemu docina. Ja tam się nikogo nie czepiam, nastrój mam niezły, czekając na pociąg wystawiłem buzię do słoneczka (którego coraz mniej zresztą). A tam u Was, może terroryści jekieś gazy puścili, co to w umysłach mieszają?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum