Wysłany: Nie Lis 01, 2020 10:56 am Problem Wiercipietka
Okrężną drogą dostałem takie zapytanie.
Cytat:
Czy wiesz może co się stało z forum.dawnygdansk? Od kilku tygodni próbuję się zalogować (po długiej przerwie) i nie mogę . Funkcja odzyskiwania hasła nie działa, rejestracja nowego użytkownika nie działa … zamknęli na amen?
Pozdrawiam
Piotr
Tak przy okazji: Od dłuższego czasu podczas logowanie pierwsze wpisanie hasła jest ignorowane i następuje powrót do sytuacji sprzed próby logowania. Dopiero powtórne logowanie daje efekt. Nie pisałem o tym wcześniej, bo przypuszczałem, że może być to efektem walki z botami, a mocno upierdliwe nie jest. Skoro jednak temat logowania został poruszony...
_________________ Tanie nie może być dobre, drogie nie musi.
[quote="Zbych"]Tak przy okazji: Od dłuższego czasu podczas logowanie pierwsze wpisanie hasła jest ignorowane i następuje powrót do sytuacji sprzed próby logowania. Dopiero powtórne logowanie daje efekt. Nie pisałem o tym wcześniej, bo przypuszczałem, że może być to efektem walki z botami, a mocno upierdliwe nie jest. Skoro jednak temat logowania został poruszony...[/quote
Tak przy okazji: Od dłuższego czasu podczas logowanie pierwsze wpisanie hasła jest ignorowane i następuje powrót do sytuacji sprzed próby logowania. Dopiero powtórne logowanie daje efekt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum