Najlepsza klinika przed II WŚ w tej części Europy do której przyjeżdżały dobrze sytuowane panie z Polski, a także ze Szwecji.
I ja się też tutaj urodziłem, ale już po wojnie.
Najlepsza klinika przed II WŚ w tej części Europy do której przyjeżdżały dobrze sytuowane panie z Polski, a także ze Szwecji.
...że była to z jedna z nowocześniejszych klinik przed I wojną światową na terenie ówczesnych Niemiec (w domyśle można założyć, że tym samym w rejonie - powiedzmy ostrożnie - środkowej Europy) to wiem. Pytanie tylko, czy ten "standard" utrzymał się przez następne ponad dwadzieścia lat? Nie udało mi się dotrzeć do żadnych informacji na ten temat. Jeśli masz takowe, podziel się nimi. Jestem okropnie ciekawy. A temat Szwedek to w ogóle ....
Pytanie tylko, czy ten "standard" utrzymał się przez następne ponad dwadzieścia lat? Nie udało mi się dotrzeć do żadnych informacji na ten temat. Jeśli masz takowe, podziel się nimi. Jestem okropnie ciekawy. A temat Szwedek to w ogóle ....[/quote]
Nie pamiętam kto dokładnie o tym wspominał. Na pewno kilka osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum