Wysłany: Pią Paź 29, 2004 9:10 am Zboczenie ogólne
Cytat:
Otóż w czasie wspólnej z Mikołajem i Mikołajową wizyty w pewnej bibliotece wpatrywaliśmy się w plan Sopotu z 1924 roku. I ze zdziwieniem zauważyłem, że był w Sopocie browar. Tam gdzie w latach polskokomunistycznych był Sopotplast, a teraz jest Trefl.
Oj nie czyta się Akademii, nawet tekstów we własnym wydziale...
Otóż w czasie wspólnej z Mikołajem i Mikołajową wizyty w pewnej bibliotece wpatrywaliśmy się w plan Sopotu z 1924 roku. I ze zdziwieniem zauważyłem, że był w Sopocie browar. Tam gdzie w latach polskokomunistycznych był Sopotplast, a teraz jest Trefl.
Oj nie czyta się Akademii, nawet tekstów we własnym wydziale...
No to akurat prawda
brak czasu (trochę) i brak natchnienia (bardzo) wpływa negatywnie na moje zaangażowanie. A odkąd autorzy sami zamieszczają swoje teksty, to ja nawet nie wiem co się dzieje. Bo oczywiście jestem poza ową 14-tką subskrybentów
No, Państwo Profesorstwo - ja bardzo proszę, żeby jednak przestrzegać zasad - jeśli ktoś ma byc odpowiedzialny za treść jakiejś części Akademii, to nie może być tak, że ktoś tam coś zamieszcza bez konsultacji.
No, Państwo Profesorstwo - ja bardzo proszę, żeby jednak przestrzegać zasad - jeśli ktoś ma byc odpowiedzialny za treść jakiejś części Akademii, to nie może być tak, że ktoś tam coś zamieszcza bez konsultacji.
Nieminiej jednakowoż czuję się niezręcznie jako donosiciel
Żeby tylko nie weszło Ci to w nawyk.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Czaty nas chyba nie kręcą. Ale jak z nami pobędziesz, to zauważysz, że tak to z nami własnie jest - ty wspomniałeś o browarach, komus się skojarzyło i kamyczek uruchomił lawinę, tj. wysyp postów które powinny być w zupełnie innym wątku
Napewno masz po części rację ALE!! Prosze pamiętajmy że takie typu forum które poczęści jest ogromną kopalnią wiedzy o naszym regionie. I osoba która szuka tematu który go nurtuje znajduje w jednym temacie może kilka postów dot. tematu a reszta to posty typu"haaa", "hii".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum