Spamerzy są w Gdańsku bezkarni. Urzędnicy miejscy nie są w stanie wyegzekwować usunięcia nielegalnie postawionej bolszej reklamy zasłaniającej objęte ochroną konserwatorską przedwojenne parterowe domki. Więcej na trojmiasto.pl i tam też foto z ładnym przykładem zasłonięcia istotnych informacji reklamowych nieprzyczyniające się do zwiększenia zasięgu przekazu reklamowego.
_________________ Tanie nie może być dobre, drogie nie musi.
Wysłany: Pon Paź 20, 2014 11:12 am Różnica między legalnymi a nielegalnymi reklamami
Z fejsbukowej dyskusji między PKM i zainteresowanymi:
Mateusz Wiąckiewicz napisał/a:
Jedyne co mi przychodzi do głowy to gigantyczny strach by te cudne, soczysto zielone skarpy nie porosły pstrokatą mozaiką banerów reklam, bilbordów, plakatów i innego rodzaju syfów z którą tak ciężko walczyć naszym urzędnikom...
Pomorska Kolej Metropolitalna napisał/a:
Legalne reklamy będą u nas możliwe tylko w ściśle określonych i już wytypowanych miejscach w okolicach samych przystanków.
Bo to tylko te nielegalne reklamy szpecą, legalne z pewnością nie.
_________________ Tanie nie może być dobre, drogie nie musi.
Wysłany: Czw Paź 23, 2014 12:14 pm Re: Różnica między legalnymi a nielegalnymi reklamami
Zbych napisał/a:
Z fejsbukowej dyskusji między PKM i zainteresowanymi:
Mateusz Wiąckiewicz napisał/a:
Jedyne co mi przychodzi do głowy to gigantyczny strach by te cudne, soczysto zielone skarpy nie porosły pstrokatą mozaiką banerów reklam, bilbordów, plakatów i innego rodzaju syfów z którą tak ciężko walczyć naszym urzędnikom...
Pomorska Kolej Metropolitalna napisał/a:
Legalne reklamy będą u nas możliwe tylko w ściśle określonych i już wytypowanych miejscach w okolicach samych przystanków.
Bo to tylko te nielegalne reklamy szpecą, legalne z pewnością nie.Obrazek
Jak dla mnie to wszystkie reklamy szpecą.
Tego powinni zakać. Mogą być tylko przy trasach szybkiego ruchu. Ale na mieście to powinno być całkowicie zakazane - dozwolone tylko i wyłącznie banery miejscowych sklepów, punktów usługowych itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum