Przepraszam, ale traktowanie Urbana jako źródła informacji jest dla mnie daleko posuniętą naiwnością. To człowiek, który zawodowo kłamał przez długie lata, obrażając i pomawiając przy tym wielu przyzwoitych ludzi. I nie mówię tu tylko o czasach, gdy był rzecznikiem polskiego rządu. To samo dotyczy okresu, kiedy wydawał "NIE", wszak nawet przegrał jakieś procesy i musiał prostować publikowane tam kłamstwa.
Nie mam zamiaru wierzyć ani nawet czytać niczego, co drukuje ten periodyk. Niech sobie Urban zarabia na głupszych ode mnie.
Nie mam zamiaru wierzyć ani nawet czytać niczego, co drukuje ten periodyk. Niech sobie Urban zarabia na głupszych ode mnie.
Ten link był pomyślany jako informacja dla tych co chcą. Nie jako konieczność dla tych co nie chcą.
A poza tym: - Urban w lewo czy w prawo – dyskusje na tematy polityczne najlepiej jest moim zdaniem prowadzić
1. prywatnie
2. ustnie
3. zaprosiwszy na rozjemcę machandla
4. mając duuuużo czasu
Jeśli reflektujesz możemy się w maju w tym celu spotkać. Machandla i czas załatwię – reszta zależy od Ciebie.
Aaaaaa.ze dodam niewinnie niuans- akurat Urban MUSI precyzyjnie dokumentowac swoje art...
To słabo sie wywiazuje z tego obowiązku. Przegrał juz kilka procesów o zniesławienie, czyz nie?
Nie mam ochoty na dyskusje o polityce. Kazdy(a) z nas w tym forum ma swoje zdanie o rozmitych źródłach informacji i ich wiarygodności. Każdy(a) z nas może (i często to robi) wyraża tu tę swoją opinię. Ja też to właśnie zrobiłem. Uważam Urbana za kłamcę, napisałem to, uzasadniłem dlaczego. To wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum