obiekt jest zainfekowany przez Trojan.JS.WindowBomb.a
Data utworzenia raportu: 17:42:24
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
wrzuć nazwę tego wirusa w google, jest sporo podobnych tematów
Kaspersky jako jedyny widzi problem na forach przy wyszukiwaniu, zwłaszcza swoich postów (egosearch)
żadnych śladów włamania, podmienionych plików na serwerze itp. nie znalazłem
mój antywirus niczego groźnego też nie zauważył
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
miałem kiedyś podobny problem z Kasperskym. Chyba sam siebie przeszedł z blokowanie wszystkiego co "się rusza" - skończyło się ponownym postawieniem systemu i przejściem na Nortona.
_________________ "Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat"
Emil Cioran — Zeszyty 1957-1972
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum