aukcja
Album z wklejonymi flagami Europy ( 200 flag ), flagi były dodawane do wyrobów tytoniowych - Danziger Monopol Tabak, album zawiera komplet flag żadnej nie brakuje. Stan zachowania - album to typowy strychowiec zabrudzenia, przełamania, naderwania okładki, okładka luzem, wewnątrz stan zachowania db + niewielkie przebarwienia, ślady kleju wokół kilku flag, delikatne przetarcia kilku flag, zagięcie dolnego prawego rogu strony ze spisem flag.
Coraz poważneij myślę o założeniu jakiegoś funduszu aukcyjnego i małej buiblioteczki (np. u Langfuhrtreków )
Sabaoth, nie zmartwiłby Cię taki albumik w kolekcji, prawda?
Trzeba to kupić, tylko żebyśmy się ze soba nie ścigali. I jeśli ktoś by brał to w ostatniej chwili, co by ceny nie podbijać.
Już od wczoraj mam ten albumik w obserwowanych. I się bardzo poważnie zastanawiam. I w właśnie myślałem o taktyce snajpera by to kupić.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
A tak wygląda "kartonik z flagą" z papierosów (którego jestem posiadaczem) jeszcze nie wklejony, a zasadzie wyrwany.
Skoro nie widzę innych chętnych to uprzedzam - nie podbijać mi.
PICT0015.JPG
Plik ściągnięto 16703 raz(y) 16,8 KB
Oj, to nie takie proste. Zazwyczaj (jeśli o przedmiot bije się kilka osób) to mnie ponosi w końcówce aukcji - nieraz zdarzało mi się zapłacić dwa razy więcej niż początkowo wyznaczyłem sobie maksymalną kwotę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum