Myśle historia powstania i kronika działalności powinna być na stronie Akademii
Hm bo ja wiem... mam jakoś złe wspomnienia co do instytucji działających na zasadzie autoadoracji i świętujących kolejne rocznice własnego powstania... wolałbym, żeby Akademia bardziej zajmowała się planami na przyszłość, niż celebrowaniem własnej przeszłości.
Hm bo ja wiem... mam jakoś złe wspomnienia co do instytucji działających na zasadzie autoadoracji i świętujących kolejne rocznice własnego powstania... wolałbym, żeby Akademia bardziej zajmowała się planami na przyszłość, niż celebrowaniem własnej przeszłości.
Generalnie masz rację, ale drobne wspomnienie o rocznicy powstania chyba nie zaszkodziłoby (?)
_________________ When a man is tired of Gdańsk he is tired of life /niby Oscar Wilde/
Tak, tak za xxx lat doczekamy sie opracowania:
"Z gargulcem przez wieki......"
a istnieje od ... mają tez na browarach np.; to chyba milsze i bliższe duchowi rzygaczy?
Tak, tak za xxx lat doczekamy sie opracowania:
"Z gargulcem przez wieki......"
a istnieje od ... mają tez na browarach np.; to chyba milsze i bliższe duchowi rzygaczy?
Kiełbasa nie wyklucza sie z piwem. A piwo z kiełbasą nie wykluczaja się z Rzygaczami.
Prof. Zoppoter chwilę później nazwał grono rozmówców "Rzygaczami", nieco obawiając się reakcji, jednakże nazwa pasowała jak ulał
W związku z tym mam zapytanie: z moich wykopalisk (patrz wyżej w tym wątku) wynikało, że pierwszy(a) użył(a) nazwy "Rzygacze" forumowicz(ka) o nicku "Herezja". Czy to jakaś pomyłka, a może Herezja to alter ego Zoppotera? i co na to sam Zoppoter?
Czy to jakaś pomyłka, a może Herezja to alter ego Zoppotera? i co na to sam Zoppoter?
Zoppoter nie smie kwestionować Twoich wykopalisk. Przypuszczam, że to zbieg okoliczności: Przysięgam, ze sam na ten pomysł wpadłem, pamiętam nawet , jak sie zastanawiałem, czy zostanie to pozytywnie odebrane. Najwyraźniej zagadkowa Herezja (nie mam z nią nic wspólnego) musiała wpaść na to samo w tym samym czasie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum