A tak z ciekawości: będziemy samopas pętali się po terenie, czy jakiś "opiekun" przygarnie nas i oprowadzi?
W tych czasach nie ma mozliwości chodzenia "samopas" Dzisiaj otrzymałem potwierdzenie-g.12:00.Brama ze szlabanem na końcu ul. Biskupiej-na samej górze powyżej dawnych koszar.
Je też dziękuję za możliwość zwiedzenia obiektu, który dotychczas oglądałem tylko przez płot!
To ja dziękuję,że mogłem coś wnieść dla forum.Wstydziłem się tylko biorąc.Pieśni o Rolandzie nie wyrecytuję ,ale dziękuję Ci za DA.Dopiero teraz przeczytałem cały panel o DA.Zmroził mnie ten tekst: http://www.trojmiasto.pl/...p?id_news=34669
Kim jest grupa,która się dzieli wiedzą, jednoczy?Zawoalowaną opcją nazi? Rewizjoniści spod znaku późnego Gomółki?Od rana slyszę łoskot przewracających się w grobach przodków.Czeka nas nieuchronnie tlumaczenie za komando SS,za język niemiecki we FSD??
Je też dziękuję za możliwość zwiedzenia obiektu, który dotychczas oglądałem tylko przez płot!
To ja dziękuję,że mogłem coś wnieść dla forum.Wstydziłem się tylko biorąc.Pieśni o Rolandzie nie wyrecytuję ,ale dziękuję Ci za DA.Dopiero teraz przeczytałem cały panel o DA.Zmroził mnie ten tekst: http://www.trojmiasto.pl/...p?id_news=34669
Kim jest grupa,która się dzieli wiedzą, jednoczy?Zawoalowaną opcją nazi? Rewizjoniści spod znaku późnego Gomółki?Od rana slyszę łoskot przewracających się w grobach przodków.Czeka nas nieuchronnie tlumaczenie za komando SS,za język niemiecki we FSD??
Umieści ktoś foty z "wizytacji" w schronisku?
Rysiu
Nie przejmuj się, kolega Gondek vel Godard ma swoje "jazdy" i od czasu do czasu musi je zamanifestować.
To może ktoś ma zdjęcia budynku(ów) z innych okazji?
Zamieściłem tutaj takie zdjęcia 15 maja 2012r. Nawet z wnętrza... Jakoś bez echa... Wystarczy cofnąć się o kilkanaście postów.
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum