Obiecane zdjęcia gotowej kuchni.
Pionowy wąski słupek widoczny z prawej strony okapu będzie miał dorobione drzwiczki - zamówiliśmy, ale jeszcze na nie czekamy.
Fronty dwóch dolnych szuflad w "wyspie" będą wymienione (reklamacja).
No i wyszła bardzo fajna kuchnia z duszą, szyta na miarę Mała i wygodna, wszystko w zasięgu ręki i łatwo dostępne. Pomysł z kaflami okazał się świetny. Brawo, brawo i samych miłych i smacznych chwil Danzigerom Dużym i Małym
Niemniej jakby ktoś jeszcze miał coś ciekawego - niech się nie krępuje i wrzuca.
Bardzo fajny pomysł na kuchnię ze wspaniałym rezultatem. Gratuluje!
Przy okazji tematu kuchennego współczesna inspiracja mojego nieżyjącego już ojca (artrysty amatora z Gdyni) w latach 80-tych - wymyślił sobie i zrealizował w bloku kuchnię kaszubską przez użycie stylowych wzorów kaszubskich.
Sam wszystkie wyrzeźbił aby farba się nie rozpływała i potem pomalowanami kolorowymi farbami olejnymi drzwi od szafek. Całość na nowo zakupionych meblach w naszej kuchni domowej. Robił to przez kilkanaście solidnych miesięcy. Są takie jak na zdjęciu już od około 35 lat. Nawet mu sam w tym dłubaniu krawędzi wzorów troszeczkę pomagałem.
Mam u siebie tylko jedno ujęcie więc załączam dla zainrteresowanych w tym temacie, troszeczkę odbiegając od głównego wątku o kaflach holenderskich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum