Nie ma się co dziwić, tą drogą miłościwie panujący P. A. (o cholera, to są również moje inicjały!!!) do pracy nie jeździ. Wygląda jednak na to, że przeróbka pasa startowego zbliża się wielkimi krokami.
O ile dobrze pamiętam, to z dziesięć lat temu był chętny inwestor (albo dwóch), ale kupcy oprotestowali, proboszcz poparł, miasto przyklepało i budy stoją jak stały. Był też chyba problem z własnością gruntów, część miało miasto, część skarb państwa, ale jak jest teraz, nie wiem.
Aha, miał tam powstać kompleks biurowy, jakiś hotel i sklepy. Kupcy albo mieli zainwestować, albo wynająć boxy i płacić czynsz, albo "do widzenia". I chyba o to poszło.
To wszystko było wertowane na okrągło,lecz spółdzielnia nie mogła znaleźć właściciela,który jest gdzieś za granicą.....Te tereny ,niestety nie są miasta.....
Cokolwiek chcą zrobić mają związane ręce.Okolicznych mieszkańców ,też męczy ten problem.
To wszystko było wertowane na okrągło,lecz spółdzielnia nie mogła znaleźć właściciela,który jest gdzieś za granicą.....Te tereny ,niestety nie są miasta.....
Cokolwiek chcą zrobić mają związane ręce.Okolicznych mieszkańców ,też męczy ten problem.
Przepraszam, mam lekkie skrzywienie, ale po prawidłowym wpisaniu znaków interpunkcyjnych tak to powinno wyglądać:
Cytat:
To wszystko było wertowane na okrągło, lecz spółdzielnia nie mogła znaleźć właściciela, który jest gdzieś za granicą... Te tereny, niestety nie są miasta...
Cokolwiek chcą zrobić mają związane ręce. Okolicznych mieszkańców też męczy ten problem.
Po prostu zgrzytam zębami, kiedy ktoś stawia spację przed przecinkiem zamiast po.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum