Skoro już korzystasz ze zdjęć pochodzących z mojej strony to chociaż podaj ich źródło (wystarczy napisać pod zdjęciem, że pochodzi ze strony www.danzig-online.pl), wypadałoby.
Sprawa druga, stworzyłeś listę "Inni wtajemniczeni", jest tam Akademia Rzygaczy, Forum Dawny Gdańsk, Wolne Forum Gdańsk, StaraOliwa.pl ale z mojej strony tylko jeden wybrany link podpisany "Duża kolekcja zdjęć starego Wrzeszcza". To trochę nieuprzejmie korzystać ze zdjęć z mojej strony i nawet nie podać do niej linku na równych prawach. Zamiast takiego dziwnego opisu wolałbym link do strony głównej z opisem Danzig-online.pl
Sabaoth, może wyraźnie ostempluj zdjęcia na swojej stronie, przy kopiowaniu byłoby widać skąd są pobrane. Wiem że walczysz z problemem od dawna i na zwykłą uczciwość chyba liczyć nie możesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum