Wracając jeszcze do kolorowych zdjęć z ostatniego numeru - poniższe jest opisane "prawdopodobnie skwer na Placu Hansy". Jesteście w stanie jednoznacznie potwierdzić lub zaprzeczyć? Chwilę poszperałem i mi się nie udało. Tramwaje dziwnie się mają względem siebie - rozjazd? Swoja drogą - Hansy, nie Hanzy..?
Skan na szybko, zjadło mi ten wie-heist-er ze środka kadru, prawdopodobnie wąż do podlewania.
Tramwaje dziwnie się mają względem siebie - rozjazd?
Potwierdzamy. Ten po lewej jedzie w kierunku Nowego Portu, drugi przez Am Jakobstor na Pfefferstadt. Na "amerykańskim" planie powinieneś zidentyfikować to miejsce.
Czy ktoś może wie, co się dzieje z "30toma dniami" ? Żyje toto jeszcze ? Wysłałam maila do redakcji, ze trzy tygodnie temu (jak nie dawniej) - i cisza...
Prawde mówiąc to ostatni numer był w grudniu bodajże. Kilka dni temu robiono dopiero zwroty z punktów kolportażowych.Nota bene to był już ostatnio opóżniony kwartalnik,bo wychodził grubo po 3 miesiącach od ostatniego numeru.Proponuje do redakcji zadzwonić po info. Jesli nie odbiorą dajcie tu cynk,skontaktuje sie z drukarnią w Inowrocławiu.gdzie to drukują a kumpel jest właścicielem to mi powie,czy zmieniono drukarnię,rozwiązano umowę,czy zaprzestano wydawania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum