No to żeby pokazać do końca, to co wyszło, kilka zdjęć mleczarni po remoncie. Prasa lokalna donosi o nagrodach Marszałka Województwa Pomorskiego. Że korcą mnie dzisiaj złośliwości w tym temacie, odpuszczę sobie wklejanie skanów. Na dniach może i bez komentarza.
Farciarz. Niżej obiecany skan z DB, Żuławy i Mierzeja.
Ze swojej strony pozwolę sobie (i to bez żadnej złośliwości) wyrazić jedynie żal, że na trochę starsze i nieco cenniejsze obiekty zabytkowe Samorząd Województwa przeznacza duuuużo mniejsze środki.
Co nie znaczy oczywiście, że nie warto było remontować nowodworskiej mleczarni. Fajnie się stało, że się stało.
Pokazałem co miałem. Wnętrza i cała reszta, to już działka Aartina. Jest na zdjęciu, jest rozpoznawalny z własnej woli. Już się nie wymiga.
Jestem w muzeum parę razy w tygodniu, ale zawsze zapominam o paru rzeczach.
Nie wiem czy to efekt zbyt małej ilości snu, czy tego, że zawsze mam coś na głowie do przemyślenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum