Tomku, nie dubluj swoich postów w różnych działach forum - staramy się czytać wszystko, starczy więc napisać raz. Do tego wątku skierowałem Cię, żebyś zobaczył inne zdjęcia itp.
Nie znaczy to oczywiście, że nie możesz się w tym wątku wypowiadać, tylko nie pisz dwa razy tego samego
Tomku, nie dubluj swoich postów w różnych działach forum - staramy się czytać wszystko, starczy więc napisać raz. Do tego wątku skierowałem Cię, żebyś zobaczył inne zdjęcia itp.
Nie znaczy to oczywiście, że nie możesz się w tym wątku wypowiadać, tylko nie pisz dwa razy tego samego
Wątek w tym dziale był pierwszy i po poprzedniej sugestii/uwadze przeniosłem go do innego.
Przepraszam za bałagan. Admin może skasować oba moje wpisy w tym wątku. Generalnie odpowiedzi pojawiają się w tym drugim. Nota bene bardzo pomocne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum