zgadzam się + przydałyby się wymogi dot. publikacji + o dokonanych skrótach / zmianach autor powinien być informowany (pytany o zgodę) przed drukiem + najprostsza strona internetowa tez by się przydała z podstawowy info o kwartalniku
no i spotkanie się odbyło, atmosfera sympatyczna, cena 15 zł za egzemplarz zdecydowanie zabrakło herbaty i ciasteczek - ew. kawy i paluszków, w sumie piwo też by nie zawadziło - byłoby jak się zintegrować z autorami i czytelnikami po zakończeniu części oficjalnej
ze swej strony polecam w najnowszej "Prowincji" tekst Lothara Quinkensteina - bardzo daje do myślenia...
zdecydowanie zabrakło herbaty i ciasteczek - ew. kawy i paluszków, w sumie piwo też by nie zawadziło
wino, kawa i pyszne ciasta domowej roboty są zawsze - na promocji kwartalnika na zamku w Sztumie ;-)
cieszę się, że udało Wam się dotrzeć wczoraj dziewczyny! zwłaszcza AnWe miło było posłuchać
kilka fotek z wczorajszej promocji tutaj:
http://fotoblog-mc2.blogs...wartalnika.html
a to ta kobitka, co przywazelinowała Ci a propos artykułu
Tak sobie drogą eliminacji właśnie mniej więcej wykoncypowałam, choć miałam jeszcze jeden ewentualny typ Artykuł nie jest odkrywczy, raczej wybiórczo porządkuje fakty już znane, ale nie chodziło o odkrycie Ameryki, tylko raczej o przystępne zaprezentowanie sylwetki Schulza tym, którzy jeszcze nie znają tego wspaniałego lotnika
Ja jestem naprawdę zaintrygowana tym najnowszym numerem i niecierpliwie czekam, aż Francula mi go odda, bo wziął do czytania Hag to zaiste przystojniak, oprócz niego było jeszcze kilka "ciach" na sali tak więc jak najbardziej jestem za galerią przystojniaków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum