Niech zgadnę, pewnie od Smoleńska. To taka miejscowość gdzie Rosjanie do spółki z Tuskiem rozpylili hel żeby samolot stracił siłę nośną, następnie ściągnęli go za pomocą wielkich magnesów w stronę specjalnie w tym celu posadzonej przez dziadka Tuska z Wermachtu (pomagał mu w tym Putin) brzozy, o którą następnie rozbito samolot. Albo coś w tym stylu
P.S. Proszę traktować ten post jak post o podwodnej kolei na Hel i ukrytej w jej tunelu bursztynowej komnacie strzeżonej przez Wehrwolfy.
Rozumiem, że jak w Szwecji zabito premiera Palmego, to sprawa nikogo nie interesowała? i rząd też uznał, że nie musi nic robić, by to wyjaśnić, bo nasi przyjaciele Moskale są bardziej kompetentni i obiektywni?
Jak o "Smoleńsku" i PiS-ie to beka powszechnie bezkarna ale jak się nawet kulturalnie ruszy Budynia Budyniowicza i jego POprawną POlitycznie drużynę pierścienia to odrazu ostrzeżenia i straszenie widmem banicji Trochę to niekonsekwentne i przez to niedorzeczne
P.S. I nie jestem fanem PiS-u, tylko zdrowej równowagi
Jak o "Smoleńsku" i PiS-ie to beka powszechnie bezkarna
Prawda. Ale akurat w tym przypadku bezkarna nie ze wzlędu na temat, tylko na osobę dopuszczającą się "naruszenia". W dodatku naruszenia, które jeszcze jakoś tam się trzyma w ramach, więc i kara nie mogłaby być surowa.
Poza tym pytanie szanownej userki, która założyła niniejszy wątek było tak idiotyczne, że trudno było nie odpowiedzieć żartobliwie i złośliwie. Owa złośliwość i żartobliwość iść mogła w różnych kierunkach rzecz jasna, szkoda że poszła torem ze "szkła kontaktowego", ale trudno z tego tytułu wyrzuty czynić administracji.
bavar napisał/a:
ale jak się nawet kulturalnie ruszy Budynia Budyniowicza i jego POprawną POlitycznie drużynę pierścienia to odrazu ostrzeżenia i straszenie widmem banicji
U nas?! Na FDG?! Musiałem coś przeoczyć, albo to Tobie się pomerdało.
O ile ja pamiętam to na budyniową ekipę najeżdzano tu nie raz i jakoś konsekwencje wyciągane nie były - bo i niby za co?
Na PO w ogólności najeżdża się może rzadziej (o ile w ogóle), ale nie dlatego, że nie wolno, tylko ze względu na tematykę forum. Jak ktoś "najedzie" przy okazji, pisząc merytorycznie na jakiś gdański temat, to takie najeżdżanie jest - jeśli o mnie chodzi - more than welcome.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum