Wysłany: Sob Paź 09, 2004 9:31 pm Fotografie z tłem. Gdańszczanie po roku 1945
Olga Dębicka "Fotografie z tłem. Gdańszczanie po roku 1945", czytaliście tę książkę?
oto kilka stron z nią związanych:
książka autorka ciekawe recenzje nagroda
Nio..nareszcie sie słowo/obraz/terytoria pojawiło wyrazniej na FDG -wydaje przecie przewspaniałosci...Prawdziwe polowanie na talenty i prywatne zachwycenia -to tam...
Fakt, niekoniecznie gdańskie..ale tez tylko u nas mozliwe jest ogloszenie :Prez Miasta Gdanska PONOWNIE oglasza konkurs na stanowisko kierownika Referatu Kultury w Biurze Prezydenta Gdanska...(GW-Trojm 6 pazdziernika 2004)
Prawdaz ???
Nio..nareszcie sie słowo/obraz/terytoria pojawiło wyrazniej na FDG -wydaje przecie przewspaniałosci...Prawdziwe polowanie na talenty i prywatne zachwycenia -to tam...
Chyba jesteś Basso "do tyłu" z niektórymi postami.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Marcinie drogi...chodzi mi o to, ze rocznicowe obchody POWINNY sie odbyc razem z tym wydawnictwem-nio-gosciem doproszonym z zespolu red......Chyba ze wolicie redakcje 30 Dni- toc nawet wiadomo KTO z łatwoscia załatwi wizyte i spotkanie na Szerokiej...
A pisze to ciagle pod wrazeniem doprawdy perfekcyjnej impressy sobotniej na Politechnice ( promocja ,,Przystanek Politechnika,, wyd Media Foran, Obr Wybrzeza 8a/37 80-398 Gdansk...ehm-adresiki sie przydaja do zapraszania...;-)) )
Sama ksiazka-zdumiewajace, ale niektore rozdziały to zywcem jak z FDG...Wojna na znaczki czy Manhattan transfer...
To jest duzo wiecej niz ksiazka-red Barbarze Szczepule udał sie koncert na strunach z zywych nerwów-tych, ktorymi Poltechnika łaczy sie z Miastem i to ono naprawde jest tematem.Czapki ( dekle) z głow...
Nio..raczej odwrotnie..;-)) FDG moze napisac pochwalnie lub przeciwpoloznie..o wizcie w wydawnictwie i planach wyd...
A Sabaoth zazdrości po prostu...poniosło Go gdzies na pólnoc i pewnie juz brrr... zimno.Zakopuje sie Sabaoth w niedzwiedzie skóry...
A w Gdańsku słoneczny pazdziernik, idealny na fotki...i kuligi od cybercafe do cybercafe.
szczególnie słoneczny był dziś po południu... takie sobie małe oberwanie chmury - dokładnie w momencie, kiedy pakowałam aparat i miałam wyjść na spacerek
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
No u nas tak zimno, żeby urządzać kuligi to jeszcze nie jest. Zresztą na najbliższe noce zapowiadają na północy Polski niższe temperatury niż w Sztokholmie, a dni są i mają być słoneczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum