jak w temacie kwartalnik społeczno-kulturalny Dolnego Powiśla i Żuław "Prowincja" - właśnie znalazłam na forum marienburg.pl garstkę informacji o tym piśmie. czy ktoś mógłby napisać coś więcej? w necie jakoś cicho szczególnie prosiłabym o jakiś kontakt do redakcji. ogólnie rzecz biorąc - pomocy!
Nie żebym się czepiał. Promocja faktycznie leży. O spotkaniu promocyjnym w NDG dowiedziałem się przypadkiem i nie dojechałem, bo wcześniej poustawiane miałem inne spotkania.
Informacja z Marienburg.pl naduś.
28 lipca o godz. 17:00 w Miejskim Domu Kultury w Malborku, odbędzie się spotkanie promujące czwarte wydanie Prowincji.
prowincja_4_1_164.jpg Reprodukcja za Marienburg.pl
a w Sztumie fajnie było - a przynajmniej mi się podobało, b. fajny pomysł z zaproszeniem bohatera jednego z tekstów. Poza tym fajne prowadzenie p. Sarnowskiego
Faktycznie, dziwaczejesz. To ja pomarudzę trochę.
Redakcja ma dziwne obyczaje. I nie o kasę chodzi, przyjmuję że region promujemy, ale chociaż jeden egzemplarz autorski nie zawaliłby chyba budżetu wydawnictwa. To tak na początek, nim sobie kupię zeszyt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum