Powtórnie zamieszczam obraz - zagadkę, pierwsza wersja została skasowana zapewne przez Admina.
Pierwsza wersja została przesunięta przez zmęczonego chaosem na forum admina tam, gdzie jej miejsce, czyli do działu zagadki, bo po słowach "niech nie zmyli Was nazwa firmy" wnoszę, że autor wie, co to za ulica.
Natomiast swoje "skasowane" posty łatwo odnaleźć klikając widoczny w nagłówku strony głównej link Zobacz swoje posty.
zmęczony chaosem, wpisywaniem postów nie tam gdzie trzeba, nie opisywaniem zdjęć, zapominaniem haseł, korzystaniem z kilku kont przez jednego użytkownika, wyszukiwarkowym lenistwem, pytaniem klika razy o to samo, dublowaniem zdjęć, wklejaniem obrazków do przypadkowych wątków, olewaniem praw autorskich, niepotrzebnymi docinkami... tak, tym wszystkim jestem zmęczony
Jaką czerpiesz satysfakcję z tego, że, bez mojej zgody i wiedzy, wydzieliłeś wątek.
Czy zamieszczone zdjęcie jest dla Ciebie tak powszechne, że masz z tego powodu zabawę?
Popełniłem wielki błąd, zupełnie zapomniałem jaka jest moja rola na tym forum.
Bardzo Cię przepraszam i obiecuję, że już nigdy więcej nie przeniosę żadnego posta, nie wydzielę wątku ani nie scalę podobnych tematów.
Przywołam też do porządku moderatorów, niech no jeszcze raz zwrócą komuś uwagę albo dadzą ostrzeżenie!
Jaką czerpiesz satysfakcję z tego, że, bez mojej zgody i wiedzy, wydzieliłeś wątek.
Czy zamieszczone zdjęcie jest dla Ciebie tak powszechne, że masz z tego powodu zabawę?
Ja nie mam tyle cierpliwości co Admin, wyhamuj więc. Niech nie zmyli Cię łagodność mego oblicza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum