.... wyrzucono mnie z kilku for za notoryczne niepisanie...
Jak admini widzi, ze gosc juz lata nie pisal, to moze go usunac, ale kogos wyrzucic, bo za malo pisze, tego chyba nie zrobi.
Mialem znowu probe obcego logowania.
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (3) na twoje
konto, na Dawny Gdańsk
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem
aktywne Sob 19. Lut, 2011 19:37:00
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z
administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.
Zainstalowałem modyfikację, która powinna załatwić sprawe botów i prób logowania na Wasze konta. Problem pojawił się na wielu forach, w większości wypadków ta modyfikacja była skuteczna.
Proszę o sygnały, gdyby próby się jednak pojawiały, ew. gdybyście sami mieli trudności z logowaniem, bo jak przy każdym lekarstwie, mogą się pojawić skutki uboczne.
Chyba działa ta modyfikacja. Zmieniłem hasło po pierwszej próbie "szpiona".Dzisiaj musiałm wbić /nowe/ hasło. Poprzednie miałem w "automacie". Jak nie pomoże to "szpion"
_________________ Pości i pości.Nawet jak nie ma postu.
Miałem sporą przerwę w zaglądaniu na DAWNY-GDAŃSK i dała znać o sobie amnezja
Zapomniało mi się i login'u i hasła więc w przypływie złości założyłem nowe konto makogda Lecz po chwilce amnezja ustąpiła i zalogowałem się na swój stary nick.
I tu prośba do admina by konto makogda "wysłał w cyfrowy niebyt"
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 9:11 pm niepozadane reklamowki
Bylem z laptopem i wnuczki i ona mi wszystko zmienila:
- moje fora sa w czwartej linii od gory ustawione,
- musze sie zawsze na nowo zalogowac,
- teraz musze caly e-mail adres wypisac, (przedtem wystarczylo d, i caly adres wyskakiwal).
To jest troche uciazliwe, ale nie dostaje juz reklamowek, pojawiajace sie na koncu przed zamknieciem laptopa i proby blednych logowan tez juz nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum