Wysłany: Wto Lut 01, 2011 3:11 pm Night club "Piekiełko" w "Posejdonie"
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji o night-clubie Piekiełko w hotelu Posejdon w Jelitkowie z końca lat 70? Interesuje mnie przede wszystkim wystrój klubu, a także to, w jakiej części hotelu się znajdował, w jakich godzinach był otwarty i czy wpuszczano do niego tylko osoby pełnoletnie, czy też młodzież poniżej 18 roku życia. Serdecznie dziękuję za wszelkie informacje!
Znajdował się pod restauracją , schodziło sie schodami w dół obok szatni . Ja pamiętam praktycznie sam zmierzch klubu Hades to jest lata 1995-99(?) . "Złote lata " tylko z opowiesci i kroniki hotelowej , która miałem okazję kiedys obejrzeć . W latach o ,które pytasz ciężko było się tam dostać pełnoletnim ,a co dopiero młodzieży najczęściej przepustką były albo znajomości albo odpowiedni banknot przyklejony na szybe . Teraz z tego co mi wiadomo zrobili tam sale konferencyjną .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum