Wysłany: Sro Paź 06, 2004 3:26 pm 30 dni - nowy (wakacyjny) numer!!!
Jakoś nie zauważyłem by już o nim ktoś wspominał. Mikołaju moje gratulacje!!! Artykuł prezentuje się wspaniale. 11 stron robi wrażenie. Może dzięki temu kolejni maniacy trafią na nasze forum .
Ja osobiście roznmażyłem się przeglądając artykuł o Wyspie Spichrzów. Strony 16-17 oraz 20 zrobiły spore wrażenie na osobie mieszkającej 500m od wyspy. Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie. Oby tylko nie wygrał żaden z pozostałych prezentowanych pomysłów!!
Przy okazji mała ankieta w celach czysto ciekawskich, odnosząsa się do "30 DNI"
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Nie, ale w końcu jest demokracja i każdy może śmiało wyrażać swoje poglądy. A wiadomo im szersze grono tym więcej amatorszczyzny (czego ja jestem przykłądem). Jednego się tylko obawiam, że jak grono się poszerzy choćby o te 100 osób, to w życiu nie wyrobię z przeczytaniem wszystkich postów
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Wszsytko słyszałem. Hehe. To ja wasz ulubiony upierdliwy bóg modernizmu. A tak w temacie to kupuje dość często 30dni, ale kiedys było ciekawsze. Ostatnio odgrzewają kotlety. O wyspie spichrzów nie wiedziałem, ale ten numer napewn muszę jeszcze zdobyć.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
30 dni kupiłem o godz. 6,45 i o 6,50 wiedziałem kto napisał ten artykuł.
Gratulacje Mikołaju, bardzo ciekawie opisane. A propos ankiety, posiadam wszystkie numery 30 dni, a nawet wiecej bo wszystkie numery kwartalnika Był Sobie Gdańsk.
Szczere gratulacje.
ten nieszczęsny jeden głos na "nie" to mój... nigdy jeszcze nie kupiłam 30 dni, zawsze kiedy chciałąm, ktoś mi dał poczytać
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum