Nie zauważyłem aby mi się dostało hehe. Wychowałem się we wrzeszczu na ulicy de Gaullea. Tu się mówi że się dostało dopiero jak nie można już wstać z ziemi.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
Gotyk w sensie metal heh. cHoć ściślej rzecz biorąc industrialny gotyk i hardcore. Nieżle brzmi
Poza tym co to byłaby za frajda gdybym był kolejnym bezkrytycznym pasjonatem, który sp... znaczy cieszą się z zachwytu na albumy "Był Sobie Gdańsk" i przyklaskuje każdemu pomysłowi zrekonstruowania z kartonu i styropianu pseudo historycznych obiektów. (Jak na przykład zbrodnia w biały dzień, która wydarzyła się na Stągiewnej)
Staram się zostać architektem stąpając po znacznie trudniejszej ale za to rzucającej większe wyzwanie ścieżce nowoczesnej architektury. Stwarzanie czegoś na nowo jest dla mnie bardziej ambitnym celem niż prosta nawet bardzo skrupulatna rekonstrukcja wszędzie gdzie popadnie.
Na dobą sprawę gdybyśmy chcieli być wierni histori powinniśmy zrekonstruować bagna i lasy, które istniały kiedyś w miejscu Gdańska. Heh.
Ostatnio zmieniony przez Dziki REX Sro Paź 06, 2004 2:10 am, w całości zmieniany 1 raz
wejdź w swój poprzedni post, przeczytaj go i usuń łaskawie sformułowanie wulgarno-fizjologiczne w kontekście albumu.
Poza tym, jeśli mogę Ci coś zasugerować, to poczytaj forum - wątki architektoniczne wypatrzysz bez trudu - bo większość spraw które poruszasz została już szczególowo przez nas omówiona - odnieś się do konkretów - wtedy z przyjemnością podejmiemy polemikę
Nie rozsmieszaj mnie Ja Gotyku slucham od 20-tu lat. Piszesz, ze sluchasz takiej muzyki, a Gotyk to nie tylko metal, to moze byc rowniez Rock. Poczawszy od Sisters of Mercy i Bauhaus a na Lacrimosie (i nie tylko konczac).
Nie rozsmieszaj mnie Ja Gotyku slucham od 20-tu lat. Piszesz, ze sluchasz takiej muzyki, a Gotyk to nie tylko metal, to moze byc rowniez Rock. Poczawszy od Sisters of Mercy i Bauhaus a na Lacrimosie (i nie tylko konczac).
Gotycki Rock, hmmm. Whatever. Faktycznie za młody jestem pewnie heh. Przynajmniej mogłem rozśmieszyć kolesia, który od 20 lat wciąż słucha tego samego. Umówmy się, że nie wpie...my sie komuś w gusta jak nie wiemy o co chodzi. O muzyce mógłbym ci gadać długo a i tak nie zrozumiał byś pewnie co do ciebie mówię. To nie temat na takie dyskusj, zresztą tu nie ma na tym forum specjalnie miejsca, ale jakbyś chciał podyskutować to zapraszam na forum "Niezależnej Społećności Internetowej - Wrzeszcz", które modruje i współ tworze. Tam mamy dział do tego również przewidziany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum