Proponuję w tym wątku informować o wszystkich zasłyszanych nowościach wydawniczych, oczywiście tematycznych. Fajnie by było go zakotwiczyć, by nie zniknął w otchłani archiwum...
A na dobry początek: wieść niesie, że w pisemku pt. "Gala", numerze który ukaże się z datą 18 października 2004, dołączony będzie film DVD "Blaszany bębenek". Ja odżałuję te 10 zł (chyba), makulaturę przekażę na makulaturę , ale film z przyjemnością, po raz kolejny obejrzę...
_________________ "A ja sobie jeżdżę na motorowerze i nocą na szosie łapię w worek jeże..." (Jan Krzysztof Kelus)
Na pewno w księgarni PG - tylko, że Lucy ma spory kawałek drogi do tej księgarni. Ktoś z nas będzie chyba musiał ją zakupić i wysłać do Ciebie.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
tylko, że Lucy ma spory kawałek drogi do tej księgarni
ups, nie pomyślałam
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum