Napisałem Ci, że obrażanie innych osób (nawet spoza naszego forum) i umieszczanie nieprzyzwoitych zdjęć (a za takie można uznać zdjęcie dwóch nagich kobiet z ogromnymi piersiami) nie będzie tolerowane nawet w Bla bla bla.
Poza tym wątek nie miał nic wspólnego z Gdańskiem ani innymi wątkami na naszym forum.
Większość z nas wie, że próbujesz wydać któryś z kolejnych przewodników po Wolnym Mieście, stąd Twoja poprawność.
Zgodnie z zasadą: będę grzeczny, więcej się sprzeda.
Naprawdę nie obchodzi mnie ile moich książek się sprzeda. Za dwa pierwsze tomy nie dostałem ani złotówki! Trzeci tom napisałem tylko dlatego, że obiecałem go wcześniej czytelnikom. A dzisiaj obiecuję, że jest to ostatni z przewodników. Zamiast pisać za darmo wolę ten czas poświęcić na pracę, z której mam całkiem niezłe pieniądze lub na leżenie do góry brzuchem (z czego mam takie same pieniądze jak z pisania, czyli żadne).
P.S. Jeszcze trochę takiej "ironii", a potraktuję to jako "osobiste wycieczki".
Nie chodzi o tekst, tylko o zamieszczone przez Ciebie zdjęcie.
Wypowiedź Hochstriess na Wolnym Forum Gdańsk w żaden sposób nie dotyczyła Ciebie, a związana była z projektem budowy nowego kościoła (cały wątek do przeczytania TU ). Ty w odpowiedzi na Forum Dawny Gdańsk zamieściłeś obraźliwy tekst dotyczący "opadłych cycków" i zamieściłeś zupełnie niezwiązane z dyskusją zdjęcie dwóch nagich kobiet w wannie. Jeżeli chcesz komentować posty zamieszczane na WFG rób to tam, a nie tutaj.
Ponieważ dyskusja w tym wątku do niczego nie prowadzi, zamykam go.
Jeżeli chcesz komentować posty zamieszczane na WFG rób to tam, a nie tutaj.
I tego się trzymajmy. Wprowadzanie sztucznych animozji między naszymi forami jest całkowicie niepotrzebne i będzie surowo tępione.
Niezależnie od wszelkich zaszłości i kwasów, które między różnymi personami z FDG i WFG miały miejsce, starajmy się by w przyszłości było tylko lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum