Tak - kiedyś, dawno temu osowskie Tino, w czasach gdy pracował tam mój brat
Teraz - keine Ahnung, nigdzie nie jadłem takiej na prawdę super.
Tino mocno się zepsuło, od wejścia "pachnie" ogólnopomidorowym sosem.. Ten sos używają nie tylko do pizzy, prawie do wszystkiego.. moja opinia bazuje na Tino na Zaspie
_________________ "Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat"
Emil Cioran — Zeszyty 1957-1972
Polecam pizzę z Zapiecka w Migowie na Bulońskiej, bardzo dobra z gyrosem. Da Graso dla mnie ciasto jest gniotem, ale właściwie o gustach się nie dyskutuje a każdy ma i tak inny...
Romina - Zaspa ul. Hynka. Pozytywne jest wnętrze.. ostatni szaniec lotniskowych zabudowań. Zawsze z małżonką wybieramy Capricciosę (Ser, szynka, pieczarki). Niestety od roku smakuje za każdym razem inaczej.... Nie twierdzę, że żle, ale standard powinien być utrzymany. Polecam miłośnikom historii Zaspy - to ostatni oryginalny budynek lotniska
_________________ "Nie ufać myślicielom, których umysły wprawia w ruch dopiero cytat"
A ja polecam pieroga calzone z pizzeri "Robertino" z Oliwy. Od lat ten sam niezmieniony smak i dobry sos pomidorowy i do tego mnóstwo podwójnego sera....mmmmm pychota!
_________________ Bacz byś nie zgłupiał od mądrości swojej.
A ja polecam pieroga calzone z pizzeri "Robertino" z Oliwy. Od lat ten sam niezmieniony smak i dobry sos pomidorowy i do tego mnóstwo podwójnego sera....mmmmm pychota!
Pamiętam Robertino jeszcze jak byli na Zaspie... rewelka.. lubiałem hawajską
Krokodyl na Zaspie? fajna pizza, zwłaszcza po piwku w Błękicie przy molo...
mankament,,, obsługa pół godziny przed zamknięciem "daje do zrozumienia", co prawda delikatnie, ale jednak, że niedługo zamykają.,
Dobra pizza była w Cristalu na dole , najlepsza była Mexicana a szczególnie smakowała po godz. 19 kiedy była po 7 zł. .Ale niestety zamkneli pizzerie , no a teraz jak widac Cristal znika Wszystko niszczą niestety. Ale wracając do pizzy to dobra jest w Pizzy Pai w Auchan , Tornado, aaaaaaa i Baaardzo dobra była na Dworze Jelitkowskim w Restauracji GAGA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum