Bardzo prosze o zdjecia ul Zabi Kruk jest mi one nie zmiernie potrzebne:( Potrzebuje takze zdj ulicy pocztowej.Prosze o szybka odp:/Bo niemam za duzo czasu.Z gory dziekuje...
Ech...Kawał z kurą mnie się przypomniał:
Pyta się kura koguta:
A Pan to ze mną tak na poważnie, czy dla jaj?
To oczywiste że jest to zdjęcie ul. Żabi Kruk./Poggenpfuhl/
Po prawej widac wyrażnie wieżę kościoła Piotra i Pawła a wdali wieżę Bazyliki Mariackiej.
Dzięki Łukasz za wsparcie. Wiem teraz co mam działać, bo jeszcze coś znajdę na temat Poggenpfuhl. A tak nawiasem mówiąc, jak pokazuje życie i praktyka zdjęcia i pocztówki bocznych ulic Gdańska są niezmierną rzadkością - vide współczesna Rajska (Paradiesgasse) chociaż dostępne są na aukcjach. Jednak w literaturze przedmiotu raczej ich się nie spotka.
Ostatnio zmieniony przez dandola Czw Sty 07, 2010 4:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Niewiarygodne i niewyobrażalne pieniądze za skromną pocztówkę. Niemniej cieszę się, że udało mi się ją zachować chociaż w tej formie dla szerszego ogółu zainteresowanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum