Cała nadzieja, że pozostałe kilka tysięcy Mikołajów wykupi stroje Mikołajowe
Zawsze można wpaść do jakiego lakiernika. Ty się nie migaj, Ty odpal co masz i ruszaj. Wielu ma od nas lepiej ale jeszcze więcej jest takich, którym zazdrościc nie ma czego. Co Ci tam katarek?
A krasnoludków to i siedmiu na pace zmieszczę. Chociaż to trochę inna bajka i mało Królewnę Śnieżkę przypominam.
Artykuł i komentarze.. czyli banda na motorach zasmrodzi cały Gdańsk.. ludziom przeszkadza dosłownie wszystko..
Zdjęcia robią wrażenie. świetny pomysł!
W paradzie uczestniczyło 2309 maszyn wszelakiej maści!
Uczestników ponad 2900!
Najmłodszy "paradowicz" 1rok i 4 miesiące mała dziewczynka
Najstarszy jegomość 71 lat
Gość z Finlandii,z Austrii (wpłacił ponad 3tys. złotych na obiadki )
Zebraliśmy ponad 60 tys. złotych!
Dzieciaki dostaną ciepłe posiłki i o to chodzi,o to chodzi!
Ps.a szanowni forumowicze sprawdzili buty,skarpety itd itp?
Przyniósł coś Mikołaj? i to nie ten nasz główny prawy
Byłem na paradzie z synkami. Mojemu czterolatkowi szczęka opadła na Długim Targu,a zamknął ją dopiero przy hali targowej. Ilość i huk tych maszyn naprawde robił niesłychane wrażenie.
_________________ Bacz byś nie zgłupiał od mądrości swojej.
Faktycznie, parada robiła niesamowite wrażenie, szczery podziw i gratulacje dla Mikołajów, jesteście wspaniali. Dobrzy z Was ludzie!
Umówiłam się z Groszkiem na kawę pod Neptunem... w końcu spotkałyśmy się pod Zieloną Bramą, a wszystko przez te Mikołaje...Całą "Długą " zajęli!! Dobrodzieje!! Potem znalazłyśmy pewnego pana Mikołaja
że nie zrobiłam zdjęć, bardzo żałuje.. i wpadłyśmy na chwile do strefy historycznej WMG, wspaniałe miejsce. w końcu załapałam się na fote z pięknym pucharem, zawsze miałam na to ochotę, tylko odwagi brakowało mnie, aby poprosić o wyciągnięcie eksponatu. A, że święty Mikołaj nade mną czuwał w tym dniu, pewien miły pan sam się domyślił co Bijou chce w kapcie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum