Tak jak napisałem, wyglada na butelkę po napoju alkoholowym. Mi trochę przypomina butelkę na napój produkowany przez niejakiego Stobbe w miejscowości zwanej Tiegenhof. ewentualnie może to być butelka po mniej procentowym alkoholu wytwarzanym na bazie drożdży i chmielu. Trudno je z takiej perspektywy odróżnić, bo obie miały karbowania
Mi trochę przypomina butelkę na napój produkowany przez niejakiego Stobbe w miejscowości zwanej Tiegenhof
To moja butelka po machandlu I takim oto sposobem z 1 punktem znalazłeś się na szczycie rankingu
Zagadka nr 2, pytanie tradycyjne: co to jest ? I nie śmiać mi się, że takie łatwe zadaję - daję to, z czym sama bym sobie poradziła Zresztą, niebawem i tak pewnie mi zdjęć na zagadki braknie i się skończy
Punktacja:
Sabaoth 1
seestrasse 0,5
Fragment wieżyczki Ratusza Głównego /Prawego/ miasta.
Zgadza się W takim tempie to się moje zdjęcia wykończą w ciągu tygodnia więc następna zagadka będzie za parę dni
Punktacja:
Sabaoth 1
Anker 1
seestrasse 0,5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum