Inne kawałki z cd "Art of war" także świetne - np. "Ghost Division" o dyw. Rommla z 1940 r. Ten o Monte Cassino także fajny Zakupiłem oryginał i delektuję się bez końca. A te cytaty z dzieł klasyka Sun Tzu także idealne.
A sama grupa już jutro zagra koło miejsca walki ludzi bohatera kpt. Raginisa
sab.jpeg
Plik ściągnięto 6381 raz(y) 55,24 KB
_________________ "Ci, którzy się boją, umierają codziennie. Ci, którzy się nie boją, umierają tylko raz."
Giovanni Falcone (1939-1992), włoski sędzia śledczy, poległy w walce z mafią.
A ja nie mogę tego zobaczyć.... Pojawia się strona YouTube z tekstem że w moim kraju nie mogę zobaczyć tego video z powodu ograniczeń wynikających z praw autorskich.
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Chociaż ta banda przygłupich Szwedów gra muzykę, która mi odpowiada to ich nie lubię. Ze względu na TEKSTY! Ci ludzie o wojnie wiedzą niewiele, a w niektórych swoich piosenkach gloryfikują Armię Czerwoną i Stalina.
Oryginalnie to nie śpiewają ale muzyka fajna i przyjemna, wpada w ucho i za to im wielkie
Że chwalą polskiego żołnierza? Dobrze, dlatego właśnie Sabaton stał się popularny w Polsce. Inaczej może słuchałaby go niewielka grupka. Ale ja jakoś tak bardzo wyczulony jestem na gloryfikowanie poczynań Armii Czerwonej. No i ostatnio wolę trochę inne, czasmi cięższe, bardziej gotyckie brzmienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum