Witam serdecznie !
Mieszkanka Oliwy od prawie 40-tu lat. Kocham to miejsce.Znalazłam "Was" wczoraj. Kilka godzin czytałam, oglądałam....... Uwielbiam cofać się w czasie .
Pozdrawiam.
Witam,
Aktualnie okolice dworku Zakoniczyn, ale interesują mnie bardziej (przynajmniej na razie) tematy z okolic, które zamieszkiwałem kiedyś (Wrzeszcz, Matarnia). Zaglądam tu od jakiegoś czasu i uznałem, że warto dołączyć:)
Witam, dzieki za przypomnienie....tak zwane zasady zachowania, ale juz probowalem wskoczyc do forum - bez skutku - musze troche sie zapoznac z techniczna strona portalu. A tak dla porzadku - Gdansk jego historia, to moja przygoda zycja. Milo mi Was poznac. Marek----moore
Na imie mam Robert. Mieszkam od urodzenia w Gdyni, nieco mniej niz pół wieku. Zainteresowania, głównie Gdynia. Stare pocztówki, zdjęcia, mapy, relacje, naoczni świadkowie ciekawych zdarzeń, Gdyńskie różne dziwne dziwne przedmioty. )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum