Witam, bardzo prosze o pomoc. Poszukuje paszportu gdanskiego wystawionego dla mezczyzny. Paszport potrzebny jest jako rekwizyt do filmu o Polonii sopockiej. Wiem, ze brzmi to dziwnie, ale z naszej strony zapewniamy calkowite bezpieczenstwo paszportu. Jest to bardzo pilna sprawa - prosze o pomoc, pomysly, podpowiedzi:) z gory dziekuje
Z kopia jest problem, bo malo czasu - panowie filmocy mnie zatluka, jak im powiem, ze maja sobie robic kopie. Ja sama dowiedzialam sie o tym dzisiaj, im sie wydaje, ze takie rzeczy latwo zdobyc. Jezeli chodzi o paszport - protokol wypozyczenia, honory ( ujecie w napisach filmowych), calowanie reki:P itd. Wiem, ze jest malo czasu - stad moja rozpaczliwa prosba.
Wbrew pozorom może być szybciej.
Wystarczą dobre skany i drukarka...
Oile pamiętam Sabaoth skanował chyba swoje paszporty w niezłej rozdzielczości- może ma i zechce udostępnić.
Skany moge udostępnić, nie ma sprawy ale za kilka godzin wyjeżdżam do Gdańska. Paszportu WMG ze sobą nie przywiozę, mógłbym mieć później problemy z wywiezieniem. Wszakto dobro kultury narodowej
Nie jestem pewien,ale chyba widziałem kopie paszportów w Gdańskim Bówce, na Długim Pobrzeżu, tylko pytanie czy potrzebny jest orginał /kopia??
Zapytaj w TPS,najlepiej Oksia.
http://www.eksploracja.eu/tps/news.php
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
Cudownie. Saboath to ja poprosze o skany. Jak dam rade to pojawie sie na promocji i ladnie sie przedstwie:) Dzieki wszystkim bardzo za odpowiedzi, pomysly i wsparcie. Dam znac , jak film bedzie gotowy i juz teraz zapraszam na premiere:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum