No i mimo dupowatej pogody stawiło nas się 1473 maszynki!zrzuciliśmy się na obiady dla dzieci ze szkól w Gdańsku i Gdyni i wyszła niezła kwota,jeszcze liczą kobitki!
Wewnątrz "klubowo" przeprowadziliśmy dużo aukcji z których to dochód poszedł na dofinansowanie...tylko o tym się nie mówi w telewizji czy radio...
my i tak źli pozostaniemy...
przygnębiony taki jestem jak ostatnio usłyszałem że motocyklisci to-" takie bandziory które zabijają i kradną i mają w dupie wszystkich..."na motomikołajach starszy pan z jakąś kobitką (chyba jego żona) tak mi powiedzieli...
dzięki...
Na FDG choć jesteśmy w bla bla ale jesteśmy! hyhy
Pozdro miłośnikom Danziga!
przygnębiony taki jestem jak ostatnio usłyszałem że motocyklisci to-" takie bandziory które zabijają i kradną i mają w dupie wszystkich..."na motomikołajach starszy pan z jakąś kobitką (chyba jego żona) tak mi powiedzieli...
dzięki...
Dobrze gadasz. Odrażający, brudni, źli, to my.
A tak poważnie to może bez przesady. Ci sami ludzie oplują innego bo Żyd albo Arab a jak już ich zabraknie to włosy nie takie, albo pies na zbyt długiej smyczy, albo...
Wyluzuj. Nie dojechałem, szkoda kurde.
No pewnie że luzuję,gdybym miał się przejmować to chyba już w fazie projektu bym się nie urodził I szkoda że nie byłeś ale zawsze możesz się poprawić i dołączyć kiedyś do jakiegoś wypadu dla dzieciaków!Jak cuś będziemy montować to dam znaka!
Może na WOŚP ?
A tak na poważnie to trochę konkretów..
W zeszłym roku zabrali kasy na 3 100 obiadów dla dzieciaków , w tym na 15 000
(piętnaście tysięcy)! Rozdali ćwierć tony cukierków. Wiek uczestników - od 5 miesięcy do 69 lat. Ponieważ jest to TRÓJMIEJSKA impreza był gość aż z Zielonej góry (470km).
Stałą opieką obejmują dwie szkoły , może teraz będzie trzecia.
Więc to nie jest takie sobie blabla !
_________________ „Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom”.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum