Wysłany: Pon Sie 25, 2008 6:34 pm 1000 nieprzeczytanych postów
heja, jak sie uzbiera 1000 nieprzeczytanych postów, kasuje się odznaczenie... jak to nie stanowi problemu to mam prośbe aby troche zwiększyc ta liczbe.
Mili Panie & Panowie,
o co chodzi z tymi nieczytanymi postami? Troche mnie mrozi kiedy dostaje wiadomosci, ze mi sie redukuje, kasuje, limituje, cos tam wyznacza, wyrzuca, pozostawia warunkowo, i w ogole mniej lub bardziej lekko zmusza do czegos. Dzieje sie to na ogol pod nieobecnosc, wiec dodatkowy element zaskoczenia zmienia sie w zlosc.
Przez ostatnie cztery miesiace zrobilem ze 20tys kilometrow po Azji i Europie, nawet klucz od moich drzwi zardzewial jakby, w internecie bylem prawie wylacznie sluzbowo.
Jasne, jesli trzeba skasowac posty, to trudno. I tak zagladam wylacznie tam, gdzie sa obrazki, kiedy musze uspokoic chciawe bycia tam, a nie tu...
Od paru dni "jezdze" w starych mapach Gdanska i okolic. Fajnie widziec mape z czasow, kiedy moj Ojciec, jako chlopak biegal sobie po nieistniejacych dzis ulicach.
Zeby jeszcze ktos pamietal gdzie wokol politechniki byly w latach 30 bierstuby, w ktorych polscy i niemieccy studenci "wymieniali sobie swiatopoglady" konczace sie czesto bijatyka?
Dla wygody użytkownika system zaznacza mu, których postów jeszcze nie czytał (czyli nie wyświetlił na monitorze ). Jednak w momencie gdy tych nieprzeczytanych postów jest ponad 2000 system kasuje tę informację. Ale same posty nie znikają, można je przeczytać, jedynie nie będą oznaczone jako nieprzeczytane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum