Zeby nie zablablac powiem krótko: zawiśc ludzka, nie bo nie itd. Troche trudno mi bedzie (odległosć i nigdy niewystarczająca ilość czasu w Mieście), ale ja to zrobie
Zeby nie zablablac powiem krótko: zawiśc ludzka, nie bo nie itd. Troche trudno mi bedzie (odległosć i nigdy niewystarczająca ilość czasu w Mieście), ale ja to zrobie
nie rozumiem tych ludzi , przecie to nie głowne drzwi wejściowe tylko drzwi na podworek , nie używane jak widać bardzo długo . wyremontowane spełniają wymogi izolacyjne budynku , klatka na pewno nie jest ogrzewana .
tutaj w Berlinie przynajmniej tak jest , a że na co dzień zajmuję sie tym , mogę dość przykładow mnożyć o zachowaniu i remoncie tego co stare .
lata 60-te minęły i teraz właśnie wyrzuca się te straszne aluminiowe wrota i wstawia na powrot " stare bramy "
Wspaniałe secesyje drzwi posiadał w Gdyni budynek przy Abrahama 5 na szczęście trafiły do Muzeum Miasta Gdyni. Były nawet eksponowane na wystawie "szkolnej" w sali wystawowej muzeum w Gemini przed kilku laty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum