Czy ci piłkarze nie mogliby ubrać na siebie czegoś fajniejszego? Lepiej by się oglądało...
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Zboczeńcy! Gdzie ten moderator? Czas zmienić tytuł wątku! Na nowości w... nie, nie powiem tego publicznie, wstydzę się
Z córą pokopię, ale żeby się tym specjalnie podniecać to nie. Lubię za to popatrzeć na sport brudny i głośny jak mawiała moja znajoma czyli speedway. A jak będę w wieku mojego ojca i będę miał wzrok ciut lepszy niż on, to chyba faktycznie na te siatkarki sie przestawię.
To oni jeszcze nie zeszli? Myslałam, że już wreszcie koniec tych wygłupów...
Znowu zapisują do elyty a ja przegapiłem? Pójdę z Wami co? Co tak sam będę siedział na tych Żuławach. Jak trzeba to i na kopanie piłki popatrzę albo jaką komeżkę pożyczę... Pójdę z Wami, co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum