A posiadacie jakieś fotki z lat 80-tych z rejonu Jaśkowa Dolina - Grunwaldzka - Partyzantów? Tak mnie wzięło ostatnio na sentymenty do tego miejsca przed postawieniem centrum handlowego.Tam gdzie była pętla autobusowa,mała dyspozytornia,obok na rogu warzywniak,z drugiej przystanek(wcześniej koło dyspozytorni i tłumy ludzi czekającach na "ogórka":))...ta pusta skarpa gdzie postawili potem ten mikroManhattan:) w postaci domków...budynek w którym dziś jest McDonald i kiedyś zajezdnia obok...no i budynki między Jaśkową a Partyzantów których już nie ma...
I może ktoś przy okazji przypomni w jakim filmie polskim z lat 80-tych widać to miejsce,bo nie mogę skojarzyć...kamera była ustawiona przy wylocie Partyzantów a skierowana w kierunku dzisiejszego centrum...Jacy tam aktorzy grali w tej scenie, to nie pamiętam(Marian Opania może,coś mi świta)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum