Tamta zima jest wręcz legendarna - samochody zasypane aż po dachy.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Pierwsze zdjęcie, wg podpisu w albumie, przedstawia zamarznięte fale Bałtyku w Sopocie zimą 1929. Dwa pozostałe to molo w Zoppot i okolice przystanku Halbe Allee.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Podejrzewam, że ręcznie, ale po tym jak widziałem pogłębiarkę do utrzymywania toru wodnego między Ostplaat a Westplaat napędzaną przez konia, to już mnie nic nie zdziwi.
W tym roku zima była jednodniowa i nie zdążyłem nawet zrobić porządnego zdjęcia. Ale za to wpadło mi w łapy fajne zdjęcie z lat trzydziestych. To z dedykacją dla Rycha40 który lubi scenki rodzajowe z dawnego Gdańska
Zdjęcie daję trochę większe niż zazwyczaj, ale mam nadzieję że admini mi wybaczą - po zmniejszeniu do 600 x 450 px było ciut za mało widać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum