A ja Wam mówię - za tym stoją Żydzi. Najlepszym dowodem ich spisku jest brak dowodów - oni się przecież świetnie maskują.
Oczywiście niewykluczony jest też udział cyklistów...
Osobiście uważam Bild za najbardziej propolsko nastawioną gazetę w Niemczech.
A dokładniej - redakcję tej gazety.
Przychylam się. Gazetka bardzo dobra
A to ciekawe, bo "Bild" to pierwowzór dywersyjnego, kłamliwego i ogłupiajacego Polaków "Faktu", z tego samego wydawnictwa, który wiadomo czyja jest własnością...
Mam osobiste powody, żeby tak uważać. Nie chodzi tu o merytoryczną zawartość BILDa, ale o ludzi ją tworzących. Na temat FAKTu nie mogę się wypowiedzieć, bo w życiu nie miałem tej gazety w rękach.
_________________ ...........................................
Pomóż Hanusi jeśli możesz
http://dzieciom.pl/5002
...........................................
A to ciekawe, bo "Bild" to pierwowzór dywersyjnego, kłamliwego i ogłupiajacego Polaków "Faktu", z tego samego wydawnictwa, który wiadomo czyja jest własnością...
A wracając do tematu - przeglądałem ten album w kiosku i w oczy rzucił mi się taki opis: żołnierze często bandażowali sobie nogi żeby je wzmocnić (to był podpis pod rysunkiem żołnierza w owijaczach )
A wracając do tematu - przeglądałem ten album w kiosku i w oczy rzucił mi się taki opis: żołnierze często bandażowali sobie nogi żeby je wzmocnić (to był podpis pod rysunkiem żołnierza w owijaczach )
No to kolejną "gafą" się z Wami podzielę. Zobaczcie to zdjęcie i jego opis.
Wierzę, że szacowni forumowicze pomogą w ustaleniu czy to zdjęcie faktycznie pochodzi z Gdańska. Ja swą drogą to oddam ten album bo mimo wielu fajnych zdjęć to głupoty tam wypisują. Co będzie jak mój syn za parę lat tam zajrzy? Będzie się ze mną kłucił i mówił, że w albumie innaczej jest napisane niż ja mu opowiadam...
Już chciałem napisać do "Faktu" i wytknąć im nie tylko te błędy, jest tam sporo innych lecz chyba szkoda mojego zachodu i nerwów.
wajd 017.jpg
Plik ściągnięto 6620 raz(y) 60,39 KB
Ostatnio zmieniony przez jacek-gdansk Sob Wrz 10, 2005 11:25 am, w całości zmieniany 1 raz
No to kolejną "gafą" się z Wami podzielę. Zobaczcie to zdjęcie i jego opis.
Pomijając pomyłke w dacie, pisanie o "niemieckiej okupacji" i "odzyskanej wolnosci" w odniesieniu do Gdańska przypomina mi polską propagandę powojennego półwiecza w najprymitywniejszej wersji, a nie celowe działania ogupiające jakiejs tajemniczej niemieckiej "V kolumny"...
Pomijając pomyłke w dacie, pisanie o "niemieckiej okupacji" i "odzyskanej wolnosci" w odniesieniu do Gdańska przypomina mi polską propagandę powojennego półwiecza w najprymitywniejszej wersji, a nie celowe działania ogupiające jakiejs tajemniczej niemieckiej "V kolumny"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum