Witam serdecznie Nefretete i boksikowskiego Nie wchodziłam na forum przez dwa dni. Byłam bardzo zajęta bardzo prywtnymi sprawami Tym bardziej mi miło Was spotkać Wszystkiego co najlepsze forumowego
Cześć ...to ja DARIUSZ KAPUŚCIŃSKI.Z zawodu jestem mechanikiem precyzyjnym ale rzuciłem ten fach i zajmuję się renowacją i rekonstrukcją antyków w prywatnej firmie....Urodzony 21 03 1962 w Malborku.Do 1970 roku mieszkałem trochę w Mątwach Małych i w Miłoradzu....Część rodziny została na żuławach,reszta udała się na południe.W związku z tym ,że w moje ręce wpadło kilka zdjęć z żuław chciałem przy Waszym udziale dowiedzieć się czegoś o nich....udało się! i bardzo wszystkim za to dziękuję.
Hej Mam na imię Ewelina. Jestem rodowitą gdańszczanką i od pewnego czasu czytam to forum. Uznałam, że to najwyższy czas, aby do Was dołączyć Pozdrawiam
Jestem nowy na forum ale historia Gdańska nie jest mi obca jako ze jestem jej pasjonatem. W zasadzie skusił mnie jeden dział na tym forum bym zapisał się jako że wolę być obserwatorem niżeli wypowiadać się jednakże pokusa była większa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum