W niedzielę byłem w takim dość nowym sklepiku z "pamiątkami" na Długiej - widziałem tam czerwone (z czerwonym tłem! - nawiązującym zapewne do flagi/tła herbu) DA'lki z herbem Gdańska, a także nalepki dla "polskich patriotów" - też z herbem, tyle że z białym tłem (podobnie jak w naszych DAlkach) i literami GD.
Jedne i drugie nalepki bardzo kiepsko wykonane - widać było pikselozę!
Kto jeździ zielonym (ostra zieleń) terenowcem (ze względu na starość nie zapamietałem marki, ale chyba Freelander) z zewnętrznym filtrem powietrza. Jesli się przyzna tenże ktoś to nie powiem, że jest głuchy i ślepy na granicy Gdanska i Sopotu.... Kilka dni temu (post spóźniony do forum było out of order) trąbnąłem, błyznąłem i wyprzedziłem by zaprezentowac własną DA-elkę i ...... ni hu hu....
Ale to nic, i tak go pozdrawiam
Pozdrowienia dla bardzo miłych pracowników firmy Van Den Block. Jak kupować DA to tylko u nich, na allegro strasznie beznadziejna podróbka. Jakby co strzeżcie się niebieskiej Fabii
Edycja.
Z tego co piszecie w wątku, naklejka będzie na pewno nielegalna jak przekroczymy granice państwa, jednak logicznie rozumując jest ona nielegalna również w kraju. Więc witam Was jeszcze raz w gronie "nielegalnych"
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum